Ondernemen uit passie, enthousiasme en met liefde voor de wereld. Duurzamer leven, bewuste keuzes maken en hierin meedenken.
Leuk dat je me gevonden hebt, mijn naam is Dennie Grotenhuis, vader van 2 dochters en samen met mijn vrouw woonachtig in Lichtenvoorde

Mijn werkzaamheden passen niet in een hokje, ik heb plezier in de dingen die ik doe en op mijn pad komen. Respect, betekenisvol, creatief, onderscheidend, van mens tot mens en met oog voor detail zijn uitdrukkingen die typerend zijn voor mijn manier van werken.
Denkend vanuit de basis, met respect voor mens en natuur komen projecten tot stand.

Het is goed om kritisch te kijken wat we nodig hebben of wat we afdanken.
Met deze denkwijze vervolg ik mijn pad, het pad dat vrij is van stress, vrij van haast, vrij van moeten, vrij van commercie en vrij van gedachten wat anderen daarvan denken, ik moet zeggen, dat voelt goed.

Ik zie het ondernemen niet als werk maar als een bijdrage aan de samenleving. Met plezier, passie en de juiste intenties.


Voor een mooi gesprek als het gaat over bewustwording, de snelle verandering in de wereld of een ander dilemma op je pad sta ik ook open. Wil je weten wat ik kan betekenen, hoe ik je kan inspireren, ondersteunen of assisteren, neem gerust contact met me op. Ik hanteer geen strakke vaste tarieven voor mijn levensenergie (ook wel werkzaamheden genoemd).

Ook organiseer ik mooie events waar we de pijlen op een mooie toekomst richten. Wil je samenwerken? Leuk, er is altijd ruimte op mijn verbindende platform en sociale media kanalen met ruim 2500 volgers.

Ik drink mijn koffie zwart.Hartegroet vanuit het mooie Achterhoek, Lichtenvoorde.Dennie Grotenhuis.