Welkom By Grotenhuis!Laat mij je helpen of inspireren met diverse hulp- en klusvragen. Op een laagdrempelige wijze en van mens tot mens bied ik mijn ondersteuning aan met daar waar je geen tijd of zin in hebt of om te sparren over mogelijkheden.  Gewoon en zonder poespas, samen kijken naar de oplossing. 
Laten we elkaar van dienst zijn!


Ondernemen uit passie, enthousiasme en met liefde voor de wereld. Duurzamer leven, bewuste keuzes maken en hierin meedenken.
Leuk dat je me gevonden hebt, mijn naam is Dennie Grotenhuis, vader van 2 dochters en samen met mijn vrouw woonachtig in Lichtenvoorde.

Mijn werkzaamheden passen niet in een hokje, ik heb plezier in de dingen die ik doe en op mijn pad komen. Respect, betekenisvol, creatief, onderscheidend, van mens tot mens en met oog voor detail zijn uitdrukkingen die typerend zijn voor mijn manier van werken.
Denkend vanuit de basis, met respect voor mens en natuur komen projecten tot stand.

Het is goed om kritisch te kijken wat we nodig hebben of wat we afdanken.
Met deze denkwijze vervolg ik mijn pad, het pad dat vrij is van stress, vrij van haast, vrij van moeten, vrij van commercie en vrij van gedachten wat anderen daarvan denken, ik moet zeggen, dat voelt goed.

Ik zie het ondernemen niet als werk maar als een bijdrage aan de samenleving. Met plezier, passie en de juiste intenties.


Wil je weten wat ik kan betekenen, hoe ik je kan inspireren, ondersteunen of assisteren, neem gerust contact met me op.Hartegroet vanuit het mooie Achterhoek, Lichtenvoorde.Dennie Grotenhuis.